Landrovergeeks – Voor fans van autorijden in een Landrover

Dit is de vernieuwde site van Landrovergeeks.com een website voor fans van autorijden in Landrovers. Landrover is door de jaren heen een bekend merk geworden, niet alleen voor celebrities maar ook in bekende rally races als de Dakar rally is Landrover een bekende naam en bekend voor zijn off-road vaardigheden.


 

Waarom wij fan zijn van Landrover is niet alleen voor hun fantastische uiterlijk, off-road vaardigheden en unieke 4×4 technologie autorijden Landrovermaar Landrover straalt een imago uit van klasse en stijl. Wanneer je in een Landrover rondrijdt dan onderscheidt je jezelf van autorijders in andere merken. Hoewel er zoveel vergelijkbare auto’s zijn van een Volkswagen of Opel en zelfs Mercedes of Ferrari, wanneer je in een Landrover de wegen betreed is er niks vergelijkbaars wat je tegen kunt komen op de weg. Een Landrover is werkelijk one of a kind.

De verschillende Landrover modellen

De verschillende modellen Landrover auto’s die op dit moment in 2014 verkocht worden zijn:

  • De Range Rover, het toppunt van geraffineerde capaciteiten
  • De Range Rover Sport, de meest wendbare en dynamische Landrover
  • De Range Rover Evoque, markant en individueel een pure Range Rover in compact formaat
  • De Landrover Discovery, veelzijdig en capabel genoeg voor al uw avonturen

Al deze modellen zijn top of the line en verzekeren u van het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur die je alleen kunt ervaren tijdens het autorijden in een Landrover.